28 de setembre del 2008

PASSOS SEGUITS FINS ARA




La presentació del projecte es va fer el 28 de juny amb un concert benèfic. La preparació del concert va ser una mica a contrarellotge... es van ajuntar un grup de 8 persones de diferents procedències que mai havien cantat junts, i que en alguns casos no coneixien el repertori. Van fer un assaig divendres 27 al vespre, un altre dissabte 28 al matí i directament el concert a la tarda!! Van ser molt valents i el resultat va sorprendre!!
De cara a la presentació també es van haver de preparar diverses coses... el muntatge d’una taula de mostra, preparar una mica de berenar per després, ajudar a moure els bancs, fer el muntatge audiovisual...


L’endemà, diumenge 29 de juny al matí, tot i ser diumenge i dedicar-se a descansar o a passejar tranquil·lament..., un grup de voluntaris van venir a la parròquia per muntar les taules de cultiu!! L’estiu acabava de començar i el sol cremava!! Tot i així entre tots vam fer el muntatge de les taules de cultiu (trasllat, muntatge, omplir-les...), vam anar a buscar el planter i el vam plantar.


Durant els dies següents vam seguir atenent persones que s’interessaven pel projecte i recollint tota mena de col·laboracions i donatius.

I aquí es va acabar tot? Doncs no!! Durant l’estiu diverses persones s’han encarregat d’anar-ho regant i cuidant periòdicament per assegurar que la feina que s’havia fet fins al moment no havia estat envà.

Vam tenir un problema amb una plaga de cucs que es menjaven les fulles però la vam poder combatre amb un preparat d’extracte de Neem. Un insecticida natural molt potent!